Concursul de Fotografie Aline Bastin

 

Comunitatea Căilor Ferate şi a Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) lansează a doua ediţie a Concursului de Fotografie Aline Bastin"*

 

Care este obiectivul?

Concursul este deschis nu numai membrilor CER, ci tuturor rezidenţilor din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Trenurile leagă locurile, dar şi oamenii; ca atare, acestea au fost întotdeauna un subiect fascinant şi inspirat pentru artişti. Obiectivul acestui concurs este de a stimula creativitatea pasagerilor feroviari şi de a răspândi o imagine umană şi pozitivă a căilor ferate în Europa.

Cele douăsprezece cele mai bune fotografii vor primi câte un premiu de 200 de euro şi vor fi afişate la CER / UNIFE European Railway Award la 20 februarie 2018 la Bruxelles.

Idee generală

Tema concursului din acest an este:

"Transportul feroviar - transportul persoanelor şi mărfurilor dincolo de frontiere"

Concursul este deschis nu numai membrilor CER, ci tuturor rezidenţilor celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, Albaniei, Bosniei-Herţegovina, Georgiei, Macedoniei, Republicii Moldova, Muntenegrului, Norvegiei, Serbiei, Elveţiei, Turciei şi Ucrainei.

Numai fotografiile realizate în aceste ţări pot fi trimise.

Fotografiile cu rezoluţie înaltă (de preferinţă într-un format orizontal) ar trebui depuse în format electronic înainte de 1 decembrie 2017 pe (http://www.cer.be/forms/railway-photography-contest).

Mai multe informatii

Pentru regulile detaliate ale concursului: http://www.cer.be/aline-bastin-photography-contest-rules

Pentru a vedea pozele câştigătoare din ediţia anterioară a concursului: http://www.cer.be/media/picture-galleries/aline-bastin-photography-contest-2016

 

Pentru mai multe informaţii despre acest concurs, vă rugăm să contactaţi

Eva Boeckle (eva.boeckle@cer.be / +32 (0) 2 213 08 90).

 

Aline Bastin a activat în CER în cadrul Departamentului de comunicare. Aline, cunoscută pentru energia ei pozitivă şi pentru viziunea asupra lumii, a fost foarte apreciată şi iubită ca un coleg şi prieten. Aline Bastin a decedat în evenimentele tragice care au avut loc la Bruxelles pe 22 martie 2016.