Felicitări cu ocazia Zilei Feroviarului!

Dragi colegi! Stimaţi feroviari!

Iată am mai întors o filă din volumul istoric al Magistralei Moldoveneşti. Pe parcursul existenţei sale, calea ferată a rezistat unui şirag anevoios de vremuri, evenimente şi circumstanţe. Determinaţi de apelative veritabile, oamenii de fier, aşa cum au fost apreciaţi de întreaga societate pentru conştiinciozitate, punctualitate, tărie şi responsabilitate, feroviarii au fost cei care au întemeiat pas cu pas o întreprindere ce a revoluţionat transportul întregului teritoriu, devenind cea mai mare companie de profil din Republica Moldova.

Sectorul feroviar este unul strategic pentru activitatea statului. În pofida situaţiei sinuoase, cu care ne confruntăm în această perioadă, îmi exprim siguranţa eforturile noastre comune vor readuce în curând întreprinderea la nivelul cuvenit.

Stimaţi colegi! Cu ocazia sărbătorii profesionale, ţin transmit cele mai călduroase felicitări şi urări de bine. Fie ca norocul, buna dispoziţie şi armonia însoţească pretutindeni, iar pacea şi fericirea domnească în sufletele Dumneavoastră! mulţumesc pentru munca, înţelegerea, efortul şi răbdarea de care daţi dovadă pe parcursul timpului.

La mulţi ani!

Cu respect,

Directorul General al CFM, Iurii Topala!