Mesajul de felicitare a Directorului General al CFM cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor

Stimate doamne și domnișoare!

Istoria lumii noastre a fost scrisă numai prin aportul și dedicația femeilor, iar întreaga noastră viață este bazată pe susținerea minunatelor ființe de lângă noi mame, soții, fiice, surori, colege

Ziua de 8 martie, atunci când întreaga lume Vă celebrează și glorifică, este un bun prilej pentru a exprima profunda noastră recunoștință, dragoste și respect pentru toate femeile!

Permiteți-mi, așadar, să-mi manifest admirația și exorbitanta considerațiune pentru miile de femei care au hotărât să-și lege destinul de sectorul feroviar al Republicii Moldova.

Stimate doamne! Domeniul nostru de activitate este și a fost dominat de provocări, piedici, dar și momente luminoase. În pofida tuturor greutăților, Dumneavoastră ați reușit să pășiți cu demnitate peste orice încercare, să ne impulsionați și pe noi, bărbații, în munca noastră și să ne sprijiniți prin idei, decizii și sfaturi. Țin să Vă mulțumesc pentru răbdarea, efortul, munca, profesionalismul și tenacitatea de care dați dovadă zi de zi și oră de oră. Fie ca trenul vieții să Vă conducă pe culmile fericirii, iar sufletul să Vă fie încununat de liniște și armonie. Vă doresc să fiți la infinit iubite, să aveți parte de susținerea persoanelor dragi inimii Dvs., să treceți cu brio peste momentele dificile, să aveți parte de realizări frumoase și vise împlinite!

Cu deosebit respect Iurii Topala,

Director general al Î.S. Calea Ferată din Moldova.