Atmosferă deosebită în Gara Feroviară din Chișinău!

Î.S. Calea Ferată din Moldova a desfășurat, ieri, un eveniment dedicat sosirii primăverii. Astfel, în cadrul evenimentului Un mărțișor pentru fiecare călător, angajații CFM au distribuit simbolurile primăverii în trenuri, pe peron sau chiar în incinta gării. Pentru a face acest moment și mai memorabil, în difuzoare au răsunat faimoasele melodii ale lui Eugen Doga, renumitul compozitor moldovean care a marcat, la 1 martie, frumoasa vârstă de 80 de ani.

Călătorii au fost copleșiți de felul în care au fost întâmpinați de responsabilii de la Calea Ferată. Aceștia susțin că au fost surprinși de eveniment și au ținut să transmită, la rândul lor, felicitări tuturor celor care sărbătoresc Mărțișorul.

Nu mă așteptam la un astfel de gest. Gesturile mărunte sunt, de fapt, cele care ne fac să zâmbim. Vă mulțumim pentru atenție sporită și vă doresc o primăvară plăcută, cu mai multe acțiuni de acest fel, ne-a spus unul dintre călătorii cursei Chișinău Ungheni.

Am hotărât să felicităm călătorii cu prima zi de primăvară să le dăruim câte un mărțișor, simbolul noilor începuturi. Pentru acest eveniment au fost procurate o mie de mărțișoare, iar noi sperăm că pasagerii noștri se vor bucura de această acțiune, au declarat responsabilii de la CFM.

Amintim că Î.S. Calea Ferată din Moldova a organizat și anterior un șir de acțiuni. Potrivit reprezentanților instituției feroviare, CFM își propune în continuare să susțină orice inițiativă de ordin social, să promoveze tradițiile autohtone și să se dezvolte pe piața serviciilor de transport.