Informații importante | Важная информация
Companie - Știri


  Stimați călători!

   

  Urmare a unui acord comun între Î.S. ,,Calea Ferată din Moldova” și Căile Ferate ale Ucrainei începând cu 01 octombrie 2021 costul biletului pentru trenul № 642/641 Odesa-Chișinău  se va reduce cu 13 % și va constitui 225 lei.

  Trenul ucrainean №642 / 641 Odesa-Chișinău circulă zilnic, cu plecare din Chișinău la ora 7-09, ajungând la Odesa la ora 10-55. Din Odesa trenul pornește la ora 18-36, ajungând la Chișinău la ora 22-33.

  La momentul actual, trenul diesel modernizat CFM care circula anterior pe ruta Chișinău-Odesa este supus lucrărilor de mentenanță. Reluarea circulației trenului CFM pe ruta Chișinău-Odesa este planificată până la sfârșitul anului.

   

  Уважаемые пассажиры!

   

  ГП «Железная дорога Молдовы» совместно с ПАО «Укрзализныця» достигнута договоренность о снижении на 13%стоимости проезда в поезде №642/641 Одесса-Кишинэу. Начиная с 01.10.2021 стоимость билета по маршруту Кишинэу-Одесса составит 225 лей.

  Поезд №642/641 Одесса-Кишинэу курсирует ежедневно отправлением из Кишинэу в 7-09, прибытием в Одессу в 10-55, отправлением из Одессы в 18-36, прибытием в Кишинэу в 22-33. Поезд обслуживается Украинской железной дорогой.

  Модернизированный дизель-поезд ЖДМ, который ранее курсировал по маршруту Кишинэу-Одесса, в настоящее время проходит плановое техническое обслуживание. Выпуск дизель-поезда в рейс планируется до конца года.

   


  08.07.2024 | Trenul de pompieri – în acțiune
  Astăzi, 08 iulie 2024, echipa de pompieri a trenului de intervenție la incendii a Căii Ferate din Moldova a reacționat promt, reușind în timp restrâns să câștige lupta cu flăcările, care au cuprins iarba uscată de-a lungul liniei de cale ferată și prezentau pericol real de distrugere a traverselor de lemn.Focarul incendiului vegetal a fost sesizat pe teritoriul Ucrainei aproximativ la ora 12.00. Datorită timpului canicular, flăcările și-au lărgit aria, trecând hotarul și cuprînzând tronsonul de cale ferată Cimișlia-Basarabeasca, kilometrul 125. Angajații Căii Ferate au reacționat imediat, informând Inspectoratul General pentru Situații de Urgență....

  28.06.2024 | Surpriză inedită pentru călători
  De o surpriză inedită au avut parte atât călătorii, cât și persoanele care îi însoțeau, aflați la 27 iunie 2024 în incinta Gării feroviare Chișinău. Tinerele talente Marcel și Daniel Lazăr au interpretat live muzică clasică de calitate. Spectatorii surprinși, plini de emoții pozitive, au apreciat prin aplauze frumusețea acordurilor și măiestria interpreților. ...

  26.06.2024 | Sfaturi utile și recomandări în timpul călătoriei cu trenul
  Se recomandă sosirea în gara feroviară din timp și concretizarea la biroul de informații a celei mai apropiate zone de îmbarcare pentru ocuparea locului rezervat. Pentru a evita traumatismul este necesară dublarea atenției și un comportament civilizat, în special la traversarea liniilor de cale ferată, care urmează a fi efectuată doar în locurile special amenajate, la urcare pe scara vagonului sau coborâre din tren. ...
  Afișați mai multe ...
  Contactează-ne!